Hvem er vi

I 2014 blev Business Optimizer grundlagt for at dække det voksende behov for professionelle virksomheder til administration af faciliteter.
Business Optimizer er et privatejet selskab med hovedkontor beliggende i Frederikssund.

Med aktiviteter i hele Danmark leverer Business Optimizer en bred vifte af services til administration af faciliteter.

På trods af vores globale tilstedeværelse bringer Business Optimizer et lokalt fokus på kundeforhold og service.

Vores professionelle ekspertise er velegnet til flere facilitetstyper og markeder.
Vi har designet vores model til effektivt og omkostningseffektivt at levere fleksibilitet, lydhørhed og tilpassede løsninger.

Vi er “Nemme at gøre forretninger med”, og når markedet udvikler sig, så vil Business Optimizer rådgive og støtte denne udvikling som et værdifuldt medlem af et team.

Vores medarbejdere er vores største ressource, og vi er engagerede i deres sikkerhed.

Vi udøver sikker arbejdspraksis i alle vores aktiviteter, og vi yder hertil en meget grundig sikkerhedstræning ved kontraktens start og og senere opdatering, der kombinerer kundesite-specifikke sikkerhedsinitiativer.

Værditilvækst til vores kunder er et specifikt engagement. Vores eksperter i servicebranchen hjælper med at evaluere drifts-, brugs- og forbrugsniveauer for at optimere ydelsen og forbedre kvaliteten.

Når ny teknologi introduceres føler vi at det er vigtigt for vores fortsatte vækst at tilpasse os og omfatte de omkostningsbesparelsesmuligheder, denne nye teknologi giver.

Vores branchepraksis hjælper også med vores evaluering til at skabe synergier i hele din virksomheds facilitet, disse muligheder for ekspertise deles derefter på tværs af vores selskab,
så hvert team kan lære af hver oplevelse.

Vi leverer et sikkert og rent arbejdsmiljø, samtidig med at vi er innovative og lydhøre over for dig og din virksomheds behov.

Adresse

Solvænget 15
3600 Frederikssund

 

Kontakt Os

+45 61 45 64 10
info@businessoptimizer.dk

Login

Abonér

Følg os